Sheriff Tiraspol, vedeta presei internaționale: Ce scriu cele mai mari publicații despre prestația echipei tiraspolene

Sheriff Tiraspol - acestea sunt cuvintele cheie în presa internațională, după ce aseară formația tiraspoleană s-a impus în fața lui Madrid, scor 2 la 1, în Liga Campionilor.

Foto: fmf.md

„Nu te întreba ce poate face Transnistria pentru tine, întreabă ce poți face tu pentru Transnistria”, scrie BBC. Jurnaliștii britanici au remarcat că, marți seara, clubul din Tiraspol a provocat unul dintre cele mai mari șocuri din istoria Ligii Campionilor, învingând Real Madrid, care a obținut de 13 ori titlul de campioană națională.


„Împușcați de Sheriff!”, a notat Mundo Deportivo, care a notat că echipa lui Real Madrid a fost lentă și fără idei. „Sheriff, o echipă care a venit să se apere și să țâșnească pe contraatac, a răvășit întregul stadion Santiago Bernabeu. Disciplinați și rapizi – după o rețetă mai veche decât cea pentru pâine, campionii Republicii Moldova au bătut Real Madrid-ul lui Ancelotti, care a părut lent și lipsit de idei”, a notat Mundo Deportivo.


Publicația as.com a notat că „Sheriff oprește luna de miere a echipei lui Ancelotti, care la început a fost adormită, iar la final fără țintă”.


L'Équipe le avertizează pe Real, Inter și Șahtior, titrând: „Sheriff chiar începe să sperie”. Jurnaliștii francezi consideră că formația din Republica Moldova devine o pretendentă la primăvara Ligii Campionilor.

Digi Sport: Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2.Fabulos! Moldovenii produc surpriza serii în Champions League


Cronicarul Francesco Pietrella de la Gazzetta delloSport a scris: “Peretele de Instagram al lui Sebastien Thill a fost cel mai vizitat dintre cei 23 de jucători ai Sheriff-ului. „Scop mare”. „Fantastique”. Spaniolă, engleză, franceză. Comentarii în toate limbile. „Seba” tocmai a marcat un „golazo” pe Bernabeu, umilind Realul lui Carletto, chiar dacă băiatul născut în Luxemburg cu ani în urmă avea alte planuri. O slujbă stabilă, ore fixe, mingea doar seara, o viață liniștită...”



Pub