Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Din ediția ZdG de joi, 30 septembrie, aflați cine sunt și prin ce s-au remarcat în carierele lor cei șapte magistrați care își doresc promovarea la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Unii dintre ei dețin bunuri de milioane, agonisite în paralel cu activitatea din justiție, figurează în dosare pierdute la CtEDO sau în proceduri disciplinare examinate de către Colegiul Disciplinar și Consiliul Superior al Magistraturii. ZdG a radiografiat cariera și averile celor șapte judecători care aspiră să facă dreptate la Curtea Supremă de Justiție și vă prezintă detalii.

Tot în acest număr găsiți un reportaj special despre calea deșeurilor medicale. Din material veți afla cum ajung deșeurile de la pacient – la groapa de gunoi.

La rubrica „Sănătate” citiți un articol în care specialiștii explică de ce unii oamenii cred că vaccinurile produc magnetizare, dar ignoră ce spune știința.

De asemenea, în paginile ziarului mai găsiți un interviu cu Dan Perciun, președintele Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, în care vorbim despre pensii și garanți sociale pentru, în principal, persoanele în etate.

Din pagina „Între est și vest” aflați detalii despre averea Patriarhiei, despre proprietățile celei mai influente instituții din Georgia.

Dosar: Avere, dosare, integritate. Cine sunt cei șapte magistrați care își doresc promovarea la CSJ

Reportaj Special: Calea deșeurilor medicale: de la pacient – la groapa de gunoi

Exclusiv: Interviu cu Dan Perciun, președintele Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie: „Când și-au văzut cuantumul pensiei, ei au înțeles că statul i-a abandonat”

Societate: Pentru un avort – la „tușa”. Cum interzicerea avorturilor în Polonia a dus la înflorirea unui „turism al avorturilor”

Între Est și Vest: Averea Patriarhiei. Proprietățile celei mai influente instituții din Georgia

Sănătate: Unii oamenii cred că vaccinurile produc magnetizare, dar ignoră ce spune știința. De ce? Explicăm împreună cu specialiștii

Viața redacției: Fabrica de certificate de vaccinare false se extinde?

EDITORIALE:

Alina Radu: Sheriff, KGB-ul, banii, CtEDO și puterea. Cum a început totul

Aneta Grosu: Cine și cum își umple buzunarele pe timp de COVID?

Petru Grozavu: Ce ne facem cu bătrânii noștri?