Primește transferuri de bani ACUM și în oficiile Microinvest din toată țara

În lumea modernă, transferurile internaționale de bani au devenit un serviciu popular și accesibil pentru fiecare. Totuși, veșnica provocare când trebuie să primești un transfer bănesc este să găsești un loc unde poți primi banii rapid, sigur și fără rânduri prea mari. Microinvest în parteneriat cu Paynet, oferă serviciu nou, disponibil în oficiile noastre secundare din toată țara: remitere de bani prin intermediul sistemelor internaționale de transfer – Ria și Unistream.

Acum poți să primești transferuri bănești în monedă națională, mai aproape de tine, în orice oficiu secundar Microinvest, din cele 13 regiuni ale țării: Chișinău, Orhei, Bălți, Cahul, Comrat, Florești, Râșcani, Soroca, Căușeni, Edineț, Drochia, Ocnița și Ungheni. Tot de ce ai nevoie este un act de identitate și date despre transferul efectuat – de restul ne ocupăm noi.

De ce să primești transferuri internaționale la Microinvest?

Pentru că e comod, sigur și rapid. Trebuie doar să alegi cel mai apropiat de tine oficiu secundar și să primești banii transferați fără rând sau procese prea complicate. Important: începând cu această lună, primirea transferurilor internaționale este disponibilă în toate oficiile Microinvest. Operatorii noștri îți vor explica fiecare etapă, ca în final să ai banii transferați la îndemână.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi, ca să primești un transfer internațional în unul din oficiile secundare Microinvest:

  1. Prezinți buletinul de identitate unuia din operatorii noștri.
  2. Specifici principalele date despre transfer, cum ar fi: sistemul de remiteri (Ria sau Unistream), codul unic de identificare al remiterii de bani, suma și moneda.
  3. În cazul sistemului Unistream, este nevoie de date suplimentare despre persoana care a transmis banii.
  4. La următoarea etapă, semnezi o cerere de eliberare a remiterii de bani și un ordin de eliberare a numerarului, prezentate de operator.
  5. După care, la final, primești banii.

Simplu și pe înțelesul tuturor. Acum poți sta fără grijă că vei putea primit transferurile , chiar și în regiuni. Mai multe detalii despre transferurile bănești la Microinvest găsești pe pagina specială de pe site-ul nostru, destinată acestui serviciu.

Primește transferuri mai aproape de tine, cu Microinvest.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.