22:47:41 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Lovitură de teatru pe Santiago Bernabeu: FC Sheriff i-a CÂȘTIGAT cu 2-1 pe galacticii de la Real Madrid. Campioana Moldovei conduce într-o grupă cu Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk

Actualitate 28.09.2021 23:17 Vizualizări4500 Autor: Ziarul National
VIDEO // Lovitură de teatru pe Santiago Bernabeu: FC Sheriff i-a CÂȘTIGAT cu 2-1 pe galacticii de la Real Madrid. Campioana Moldovei conduce într-o grupă cu Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk uefa.com


UPDATE // Sebastian Thill a marcat un gol suberb, poate cel mai frumos gol al serii în Liga Campionilor.

Sheriff a câștigat cu 2-1 Real Madrid, echipa care a obținut de 13 ori trofeul Ligii Campionilor. Este cea mai mare surpriză din Liga Campionilor.





UPDATE // Real Madrid a egalat prin Karim Benzema în minutul 65, după un penalty controversat decis în camera VAR.

Aventura superbă a campioanei R. Moldova în UEFA Champions League continuă. Pe Santiago Bernabeu, FC Sheriff a trecut în avantaj în minutul 25, după ce Jasur Yakhshiboev a deschis scorul.

Atacantul, aproape că a izbucnit în plâns după ce a înscris, dar a fost imediat înconjurat de coechipierii săi care veniseră să-l felicite.






Foto: FC Sheriff/Facebook


Jasur Yakhshiboev a ajuns la Sheriff Tiraspol după ce echipa campioană a Moldovei a prins biletele pentru grupele UEFA Champions League.

În vârstă de 24 de ani, internaţionalul din Uzbekistan provine de la Legia Varşovia şi a mai jucat în cariera sa la Pakhtakor, Energetik BGU, Şahtior Şoligorsk şi AGMK Olmaliq.

Fotbalistul uzbek este cotat la 500 de mii de euro şi poate evolua atât ca aripă dreapta, cât şi ca atacant central. Cea mai bună perioadă a carierei sale a fost la Soligorsk, acolo unde a marcat de 9 ori în 15 meciuri şi a oferit cinci pase de gol. Jasur Yakhshiboev este internaţional uzbek şi şi-a reprezentat ţara în trei rânduri, scris telekomsport.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md