02:50:20 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Ucraineanul Iuri Vernidub, DEZVĂLUIRI după victoria FC Sheriff cu Real Madrid. „Când am pornit spre Spania ziceam, alături de Vaja Tarhnișvili, că vom câștiga… Mulți se uitau la noi ca la doi NEBUNI”

Actualitate 29.09.2021 11:13 Vizualizări6639 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ucraineanul Iuri Vernidub, DEZVĂLUIRI după victoria FC Sheriff cu Real Madrid. „Când am pornit spre Spania ziceam, alături de Vaja Tarhnișvili, că vom câștiga… Mulți se uitau la noi ca la doi NEBUNI” Facebook/FC Sheriff


Campioana FC Sheriff a luat aseară trei puncte „galacticilor” de la Ral Madrid, iar în jurul orei 4.30 dimineața a ajuns la Chișinău. Antrenorul Iuri Vernidub susține că victoria istorică cu 2-1 pe „Santiago Bernabeu” este cea mai mare reușită a carierei sale. Totodată, antrenorul ucrainean a făcut o declarație surprinzătoare – „ne gândeam doar la victorie în partida cu Real Madrid”.

După un zbor de patru ore, campioana R. Moldova a ajuns pe Aeroportul Internațional Chișinău. Deși a avut o noapte albă, Iuri Vernidub părea proaspăt.

Acesta a avut o replică și pentru fostul internațional olandez Dirk Kuyt, care acum câteva săptămâni afirma că FC Sheriff nu are ce căuta în grupele Ligii Campionilor și că a fost o întâmplare calificarea la „masa bogaților”.

Citește și: VIDEO // Lovitură de teatru pe Santiago Bernabeu: FC Sheriff i-a CÂȘTIGAT cu 2-1 pe galacticii de la Real Madrid. Campioana Moldovei conduce într-o grupă cu Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk

„Sigur că mai sunt sub influența emoțiilor. Nici nu pot să vă spun ce emoții am trăit pe „Santiago Bernabeu”. Și băieți sunt în culmea fericirii. Sunt fericit că băieții s-au dăruit pe teren și au luat trei puncte cu Real Madrid. Asta înseamnă foarte mult. Vreau să-i transmit ceva și lui Dirk Kuyt. S-a grăbit când a spus că locul nostru nu este în Champions League. Noi suntem acolo unde merităm”, a precizat antrenorul, care a adus în visteria clubului tiraspolean peste 22 de milioane de euro.

Citește și: VIDEO // Eroul FC Sheriff în partida cu Real Madrid, la un pas să-și irosească cariera. Acesta a fost prins în „comă alcoolică” la volan! „La 2,47 alcoolemie, unii oameni nu-și găsesc nici mașinile”

Ucraineanul recunoaște că victoria cu Real Madrid este cel mai mare rezultat obținut în cariera sa.

„Dar vreau să vă mai spun ceva. Atunci când am pornit spre Spania, chiar vorbeam cu Vaja Tarhnișvili… Noi doi ne gândeam doar la victorie, chiar dacă alții se uitau la noi și ne credeau doi nebuni. Este important să crezi. Dacă crezi în tine și în echipă, totul va fi bine. Acum nu mă gândesc la meciul următor cu Inter Milano. Avem de jucat partida cu Milsami Orhei, iar ulterior va fi o pauză competițională. Doar după asta vom putea spune ce așteptări avem”, a conchis Vernidub.

Menționăm că FC Sheriff este lidera Grupa D cu șase puncte, după victoriile cu Șahtior Donețk (2-0) și Real Madrid (2-1).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md