The Calvert Journal te invită la un festival de film online. Timp de 14 zile, poți viziona 35 de filme din New East

cvj

The Calvert Journal a pregătit în acest an 14 zile de cinema online. În cadrul festivalului, vor fi expuse talentele cinematografice din Europa de Est, Balcani, Caucaz și Asia Centrală.

Festivalul se va desfășura în perioada 18-31 octombrie, iar în cadrul acestuia, vor fi proiectate 35 de filme din șapte categorii: lungmetraj documentar, film de animație, lungmetraj de ficțiune, film pentru studenți, film experimental, scurtmetraj și proiecții speciale.

O parte dintre filme vor concura pentru premiul „Cel mai bun film”, care va fi acordat de un juriu format din personalități cu renume din industria cinematografică. De asemenea, va fi acordat și un premiu special al publicului.

Filmele vor fi disponibile timp de 48 de ore pe platforma festivalului. Doritorii de a le viziona pot să-și achiziționeze bilete sau abonamente. De asemenea, The Calvert Journal pregătește, în cadrul aceluiași festival, o serie specială de articole, interviuri și evenimente online.

În documentul de mai jos, puteți vedea programul detaliat al festivalului și lista filmelor care vor fi difuzate.

„Filmele din New East sunt adesea subreprezentate în mainstream-ul cinematografic și, în calitate de revistă premiată dedicată acoperirii culturii și creativității din New EastThe Calvert Journal se angajează să își folosească prezența online pentru a aduce cinematograful New East mai aproape de publicul larg”, se arată într-un comunicat emis de revistă.

Despre jurnalul Calvert

The Calvert Journal este o revistă internațională dedicată explorării culturii și creativității din New East. Revista oferă zilnic subiecte despre artă, design, film, arhitectură, modă și călătorii prin intermediul reportajelor, interviurilor, fotografiilor și videoclipurilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente