Vino la Yard Sale în această toamnă! Când și unde va avea loc evenimentul

Foto: Facebook/YARD SALE

De 11 ani, Yard Sale susține maeștrii handmade, bucătari talentați, tineri designeri și artiști, iar de data aceasta vor crea din nou o dispoziție minunată în ciuda situației actuale. Evenimentul va avea loc duminică, 3 octombrie, pe strada Toma Ciorbă 38.

Ce se va întâmpla?

Târg! Tot ce ai nevoie cu adevărat în această toamnă! Pălării și eșarfe tricotate, hanorace moi, tricouri de la designer, rochii din țesături confortabile, cercei și ecusoane pentru o haină nouă, haine pentru copii și jucării potrivite, decorațiuni de flori uscate, cumpărători, cărți de citit, cărți poștale, autocolante, lumânări cu mirosuri subtile , gustări sănătoase și fructe uscate, miere, tamburine, haine de iarnă pentru animale și produse de îngrijire pentru prietenii cu lăbuțe.

Expoziție de artiști contemporani din Chișinău, printre care Nadia Izosimova, Ananda, Dorin Nebunu, Christina Buga, Anastasia Isakova, Elena Tomilina. Muzică de la Kira’s Club – DJ Cristina Miron, CRVCK JVCK și DJ Shaman!

Food court (toate alimentele ambalate individual) cu un nou meniu de la LumenCraft cu o varietate de cârnați! În loc de o Zi a Vinului, va exista o Zi a Carlevanei cu vin alb și roșu.

Să nu uităm că toamna este momentul vinului fiert! Și va fi însoțit de clătite, produse de patiserie și gustări originale! Cafea și ceai fierbinte, deserturi fără zahăr, marshmallows și prăjituri adevărate!

CraftBaza va lansa șase robinete cu beri diferite, dar proaspete și burgeri de carne de vită suculenți! Ce altceva? Karaoke! Jazz? Şah?! Facepating? Ghicirea prin cărțile tarot? Da, da și din nou DA!

Atenție: toate măsurile de securitate anti-COVID-19 vor fi respectate cu strictețe pe teritoriul Yard Sale – nu uitați măștile, iar organizatorii vor fi responsabili pentru igienizante. „Jos cu îmbrățișări, trăiască săruturile aeriene!”

Datorită situației epidemiologice agravate, vă fi un nou sistem de autentificare.

La intrare, lipiți unul dintre autocolantele verzi, albastre sau roșii pe îmbrăcămintea exterioară.

Autocolantele le veți primi pe loc.

Verzi – sunt vaccinat și deschis comunicării.

Albastru – Am fost deja bolnav, dar vă rog să vă păstrați distanța atunci când comunicați.

Roșu – Nu eram bolnav, haideți să avem un minim de comunicare.

Aceste autocolante nu sunt marcaje oficiale și sunt responsabilitatea fiecăruia.

Intrarea – 80 de lei, pensionarii și copiii sub 10 ani sunt gratis!

Veți putea face cumpărături și dansa de la 12.00 până la 21.00. Luați copiii, prietenii, câinii și chiar și pisicile cu voi!

Unde și când va avea loc?

Duminică, 3 octombrie.

Locația fostei fabrici de coniac „Aroma”, adresa Toma Ciorbă 38, intrarea din strada Dosoftei. Pentru cei care călătoresc cu taxiul, adresa este str. Dosoftei 132.

Locația pe hartă o puteți găsi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente