VIDEO// Maia Sandu l-a primit pe președintele german Frank-Walter Steinmeier

Mădălin Necșuțu
29/09/2021

Președintele Maia Sandu l-a întâmpinat, miercuri, la Chișinău, pe omologul său german, Frank-Walter Steinmeier, cel care efectuează o vizită de stat în Republica Moldova.

Președintele german va purta discuții cu șefa statului, prim-ministrul și reprezentanții Parlamentului. El va fi însoțit de o delegație de oameni de afaceri și va deschide o conferință de afaceri și se va întâlni cu absolvenții și politicienii locali ai serviciului german de schimb academic.

De asemenea, președintele Germaniei va vizita Muzeul de Etnografie și Colegiul de Inginerie din Strășeni. În comunicatul Președinției germane se arată că vizita va avea loc în semn de sprijin pentru cursul de reformă urmat de conducerea Republicii Moldova.

Vizita va dura două zile - 29 și 30 septembrie.

Mădălin Necșuțu
29/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii