vineri, 19 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFinComBank susține fermierii locali și a participat la Gala Fermierilor din Republica Moldova

FinComBank susține fermierii locali și a participat la Gala Fermierilor din Republica Moldova

Recomandate

Pe 24 septembrie 2021 a avut loc un eveniment major pentru agricultură – Pria Agriculture & Gala Fermierilor din Republica Moldova. FinComBank a participat la acest eveniment în calitate de Partener.

Gala a întrunit atât fermierii dornici de a-şi depăşi limitele şi a afla cum își pot dezvolta afacerile mai bine, cât partenerii evenimentului şi alţi invitați, care au contribuit cu informaţii utile pentru fermieri.

Cu propuneri şi abordări s-au prezentat Federația Națională a Fermierilor, Kaufland Moldova, AGEPI, Direcţia Promovare Export din cadrul Agenţiei de Investiţii, Universitatea Agrară de stat ș.a.

FinComBank, la rândul său, a susţinut un dialog financiar cu fermierii.

„Considerăm că este un eveniment foarte important atât pentru fermieri cât şi pentru noi, pentru că dorim să le arătăm susţinerea noastră în tot ceea ce fac. FinComBank, de fapt, este foarte aproape de fermieri, deoarece fiecare al 2-lea client business al băncii este un agricultor şi mai mult de 35% din portofoliul de credite a persoanelor juridice sunt destinate agriculturii”, a declarat Serghei Ceban, Şeful Secţiei Microcreditare, Şef adjunct al Direcţiei Retail FinComBank.  
 

În cadrul acestui eveniment a avut loc şi Gala de premiere a fermierilor din Republica Moldova, care au adus o contribuție semnificativă în agricultura din Republica Moldova şi sunt exemple bune de urmat.

Aşadar, 20 de fermieri au fost decernaţi cu premii, care recunosc şi recompensează excelenţa, încurajează inovarea şi creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea şi schimbul de bune practici.

Au fost apreciate, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură. Pentru câştigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în această perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanţă crucială, a fost un moment foarte special.
 
Suntem nespus de bucuroşi, că printre premianţi s-au găsit şi trei clienţi ai FinComBank, care au obţinut succese semnificative în agricultură pe parcursul mai multor ani, cu sprijinul Băncii:

Bîzdîga Vadim – conducător al SRL BUCOVINEANCA din r-nul Edineţ, s.Trinca.
Ivanov Serghei – conducător al SRL PROFARM INVEST din mun. Bălţi, s. Răuţel.
Belev Dmitrii – conducător al GŢ AGRO-IULDIM din r-nul Taraclia, s.Corten.

„Premiul acesta este o motivare să mergem mai departe, pentru că este foarte greu să faci agricultură în ţara noastră, mai ales după ce preţurile la motorină au crescut semnificativ. Avem susţinerea finanţatorilor şi, astfel, reuşim să continuăm afacerile, altfel cred că ar fi fost imposibil. Mulţumim FinComBank, ei sunt foarte activi, mereu ne susţin, şi noi alături de ei suntem mai curajoşi. Agricultura performantă – doar alături de FinComBank”, a povestit Vadim Bîzdîga, producător de legume şi fructe, dar şi de cereale din nordul ţării, conducătorul al SRL Bucovineanca.


A venit cu cuvinte de mulţumiri şi Ivanov Serghei, conducătorul SRL Profarm Invest, care produce un spectru larg de cereale în r-nul Făleşti, precum şi este un producător de fructe:

„Un sincer mulţumesc adresez băncii FinComBank, în deosebi directorului sucursalei din r-nul Râşcani, d-lui Eugen Varzaru. Vreau să menţionez, că sunt un tânăr antreprenor și singură banca care m-a susţinut când am început un start-up era FinComBank din Râşcani. La fel, tot ei au fost unica bancă, care a vrut să mă finanțeze când mi-a fost greu. Vreau să menţionez faptul, că sunt foarte promţi, iar echipa este tânără. Colaborăm foarte bine, mergem cu ei înainte. Mulţumim foarte mult pentru apreciere înaltă”.

Belev Dmitrii, conducătorul Gospădăriei Ţărănească AGRO-IULDIM din r-nul Taraclia, s.Corten, care produce cereale în sudul ţării, de asemenea, a venit cu mulţumiri pentru aprecierea înaltă a contribuţiei în sistemul agricol al ţării, şi a mulţumit FinComBank pentru sprijinul acordat pe parcursul mai multor ani de activitate.

FinComBank aduce sincere felicitări tuturor fermierilor, care în cadrul Galei de premiere a fermierilor au fost decernaţi cu marele premii, dar şi felicităm fermierii, clienţii FinComBank, care au primit distincţii şi au fost apreciați la nivel înalt.

FinComBank – partenerul de încredere în dezvoltarea afacerii în agricultură!

Pentru detalii suplimentare, Vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99, E-mail: [email protected], website: www.fincombank.cоm.

FinComBank
FinComBank
FinComBank oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW.

Citește și ›

Advertoriale