image
Sursa foto: LP / SG

Un bărbat din Republica Moldova a fost găsit împușcat și îngropat într-o pădure de lângă Paris

Un bărbat din Republica Moldova a fost găsit împușcat și îngropat într-o pădure de lângă Paris. Ar putea fi victima unei reglări de conturi legate de traficul de țigări.

Potrivit presei locale, descoperirea a avut loc joi, în sudul departamentului, în pădurea Ermenonville. A fost deschisă o anchetă pentru „crimă organizată”.

Potrivit autorităților franceze, victima a fost rănită fatal de o armă de foc și îngropată în pădurea de la marginea CD 922.

Potrivit mai multor surse ale autorităților franceze, bărbatul, care a fost găsit cu un glonț în cap, ar putea fi victima unei reglări de conturi legate de traficul de țigări. Totodată, victima ar fi un indicator care a colaborat cu poliția în contextul dezmembrării acestui trafic.

Încă de miercuri seară, autoritățile au primit un apel anonim care le avertiza că rolul său a fost descoperit. În acest proces, telefonul său mobil ar fi fost geolocalizat în sectorul pădurii Ermenonville, unde a fost desfășurată o echipă de jandarmi, însoțită de câini de urmărire. După o întrerupere a percheziției în timpul nopții, anchetatorii s-au întors la fața locului în dimineața următoare, unde au găsit cadavrul bărbatului îngropat.

Un lucru este sigur, operațiunile de jandarmerie au avut loc cu cea mai mare discreție, chiar dacă unii locuitori din zonă au fost intrigați să vadă trecerea unui elicopter în mai multe rânduri. „Așadar, când vecinul meu mi-a spus că jandarmii se află în zonă, am crezut că un prizonier a scăpat. Vedem convoiuri trecând din când în când ”, a declarat pentru Le Parisien un rezident local.

Însă ipoteza stabilirii scorurilor este credibilă pentru unii. „Ah, asta nu mă surprinde, asigură un pensionar. Nu suntem departe de autostrada din Chamant, există adesea povești despre droguri și contrabandă acolo!"

Noutăţile partenerilor

comentarii: