(video) Costiuc l-a „găbjit" pe Grosu după o emisiune și i s-a plâns că nu mai scapă de amenzi și dosare: I-a promis un voluntar pentru consultanță

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, l-a prins ieri după muncă pe președintele Parlamentului, Igor Grosu, pentru a-i adresa mai multe întrebări și pentru a-i cere ajutor. Acesta s-a plâns că nu mai scapă de dosare și amenzi și că nu are bani pentru a le achita. La fel, a cerut speakurului să anunțe doi miniștri despre niște probleme pe care le-a sesizat în teritoriul. La rândul său, Igor Grosu, i-a propus o soluție.

Foto: UNIMEDIA

„Am vreo 40 de dosare, eu nu reușesc să scap singur de ele. Amenzi peste amenzi, începând cu Giurgiuleștiul unde și bătaie am luat și mi-au pus amendă și trebuie să umblu eu. Nu am bani nici de avocat. În plus, astăzi cei de la Metalferos m-au dat în judecată și vor 400 de mii de lei.

Cumva iesă tot împotriva celor care se află acum la guvernare. Cu amenzile de la ministerul de Interne, ele vin acum, pe pod am luat amendă, 1500 de lei”, a spus Costiuc.

Igor Grosu i-a propus o soluție.

„Să vă promit acum că o să rezolv cu aceste amenzi nu ar fi corect. Hai să vorbiți cu un jurist. Pot să vă promit la partid dacă găsim un voluntar, dar asta nu ține de activitatea mea legislativă. Să găsim un voluntar, mai priceput în ale dreptului să vă ofere consultanță. Nu avem nevoie să plătiți.

Costiuc a mai menționat despre „cei care târâie metale la greu”, dar și despre pădurile defrișate. Grosu a menționat că le transmite mesajul colegilor.



Pub