Ceban insistă că este urmărit pentru a fi, ulterior, arestat: Cine se ocupă de aceste lucruri urâte știe foarte bine pentru că a dat și indicații

Primarul capitalei și-a reconfirmat astăzi declarațiile făcute acum o săptămână precum că ar fi filat și șantajat. Acesta nu a oferit numele persoanei care ar sta în spatele acestor acțiuni, dar a menționat că „cine se ocupă de aceste lucruri urâte știe foarte bine pentru că a dat și indicații.

Foto: UNIMEDIA

„Cred că organele de drept trebuie să se autosesizeze în această privință, au depline competențe în acest sens. Și reiterez ceea ce am spus public reconfirm pentru că am primit informații suplimentare de la diferite surse. Nu este doar Procuratura Generală implicată în acest sens. Despre cine este vorba cunoaște foarte bine acest lucru. Cine se ocupă de aceste lucruri urâte știe foarte bine pentru că a dat și indicații”, a declarat Ceban.

Primarul capitalei, Ion Ceban a declarat recent că este urmărit și șantajat. Acesta menționat în cadrul ședinței săptămânale a primăriei că partidul de la conducerea țării s-ar ocupa de denigrarea imaginii sale. Totodată, acesta a declarat că angajații din structurile pregătesc perchiziții la birou și domiciliu, chiar și un eventual arest. 

În aceeași zi, Alexandr Stoianoglo a declarat că Procuratura Generală deocamdată nu a primit niciun denunț din partea primarului capitalei, Ion Ceban.


Pub