00:14:15 20.04.2024
Stiri

Detalii explozive într-un nou documentar despre Britney Spears și tutela sub care a trăit vreme de 13 ani: „Îmi vreau viața înapoi"

Actualitate 28.09.2021 07:27 Vizualizări1812 Autor: Ziarul National
Detalii explozive într-un nou documentar despre Britney Spears și tutela sub care a trăit vreme de 13 ani: „Îmi vreau viața înapoi


Britney Spears este pe cale să scape de tutela tatălui și să-și recapete viața, însă drumul ei nu a fost deloc unul ușor sau scurt. Trailerul exploziv al documentarului „Britney vs. Spears" promite dezvăluiri și analize care să facă un pic de lumină asupra cazului artistei.

Jurnaliști, mărturii ale unor apropiați, documente oficiale, chiar și rapoarte confidențiale au fost consultate de către cei care au făcut documentarul, în încercarea de a înțelege de ce Britney a fost constrânsă vreme de 13 ani, în ce măsură i s-au răpit libertățile și ce poate face pentru a recăpăta controlul asupra propriilor decizii.

De curând, tatăl ei a anunțat că renunță la tutelă, însă decizia finală va fi luată de un judecător. Următoarea audiere va avea loc peste doar o săptămână, la doar câteva zile după lansarea trailerului filmului.

„Îmi vreau viața înapoi. Am lucrat toată viața mea. Nu le datorez nimic acestor oameni. Merit să am aceleași drepturi ca toată lumea. Au trecut 13 ani, e de ajuns", se aude în documentarul în care apare parte din mărturia dată de cântăreață în fața judecătorilor, scrie profm.ro.

„Britney nu a avut pe nimeni în care să se încreadă. Nici în mama ei, nici în tată", a declarat pentru producători Adnan, fostul ei iubit din 2007.

„S-a temut că familia ei o să dea buzna și o să-i ia totul", a fost concluzia unui expert.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md