10:07:21 23.04.2024
Stiri

VIDEO // FC SherifFANTASTICII vor da piept cu „galacticii” de la Real Madrid din postura de LIDERI ai grupei: „Cel mai important pentru noi e să nu ne temem. Îi respectăm, dar nu avem voie să jucăm cu frică”

Actualitate 28.09.2021 11:33 Vizualizări3229 Autor: Ziarul National
VIDEO // FC SherifFANTASTICII vor da piept cu „galacticii” de la Real Madrid din postura de LIDERI ai grupei: „Cel mai important pentru noi e să nu ne temem. Îi respectăm, dar nu avem voie să jucăm cu frică”


Campioana R. Moldova, FC Sheriff, își face curaj înaintea meciului cu Real Madrid, cel mai de succes club din istoria Ligii Campionilor. Chiar dacă madrilenii au cucerit trofeul de 13 ori, antrenorul Iuri Vernidub consideră că jucătorii săi pot să facă un meci foarte bun.

„Jucăm astăzi împotriva unui club legendar, iar pentru noi este o mare onoare. Ne dorim să ieșim pe stadionul „Santiago Bernabeu” și să arătăm un joc frumos. Vom da piept cu cel mai puternic adversar din grupă, iar băieții conștientizează asta. Noi am parcurs o cale foarte lungă, pentru a ajunge să jucăm cu Real Madrid pe „Santiago Bernabeu”. Uite că acest vis a devenit realitate”, a declarat antrenorul tiraspolenilor, înainte de confruntarea cu „galacticii” de la Real Madrid.

Deși nimeni nu le dădea nicio șansă „viespilor” în confruntarea cu Șahtior Donețk, Vernidub a dezvăluit rețeta succesului.

„Cel mai important este să nu ne temem de adversar. Da, noi respectăm adversarul, dar nu trebuie să ne fie frică. Trebuie să ieșim pe teren și să jucăm cât mai bine, în speță în apărare. Cu siguranță că fiecare echipă se gândește să obțină victoria, inclusiv noi, dar înțelegeam prea bine forța Realului. Astfel, pentru noi e important să jucăm onorabil. Ulterior fie ce o fi. Noi am studiat cu atenție adversarul de astăzi. Au în lot fotbaliști de clasă mondială. Noi respectăm acești fotbaliști, dar nu ne e frică de ei”, a punctat Iuri Vernidub.

FC Sheriff, alături de Real Madrid, au acumulat câte trei puncte după prima etapă a ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor. Tiraspolenii au câștigat cu 2-0 în fața ucrainenilor de la Șahtior Donețk, iar Real a trecut cu 1-0 de Inter Milano.

Partida dintre Real Madrid și FC Sheriff va începe la ora 22.00.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md