(foto) TECHART dezvăluie versiunea GTstreet R Cabriolet

După ce a arătat la începutul verii noul proiect GTstreet R pe baza modelului Porsche 911 Turbo/Turbo S Coupe, TECHART abia astăzi anunţă că programul de tuning devine disponibil şi pentru variantele decapotabile ale sportivelor germane.

În plus față de programul GTstreet R – format dintr-un pachet aerodinamic, sistemul de evacuare sport TECHART și jantele forjate TECHART Formula VI – sunt disponibile performanțe suplimentare și upgrade-uri interioare pentru modelele 911 Turbo și 911 Turbo S Cabriolet. Sporirea puterii până la 800 CP poate împinge maşina până la maxim 350 km/h!

Totuşi, spre deosebire de pachetul de opţiuni pentru coupe, cel pentru decapotabilă este uşor diferit. În partea posterioară include o aripă din carbon diferită, fără elemente active, iar un coilover kit pentru suspensie poate micşora garda la sol cu 5-30 mm (pe coupe cu 15-25 mm).

Toate componentele sunt dezvoltate și fabricate conform cerințelor de înaltă calitate de către TECHART – “engineered in Germany”. Kitul GTstreet R Cabriolet este disponibil pentru minim 63.000 EUR plus TVA (-10.000 de euro faţă de cel pentru coupe) și poate fi comandat începând de astăzi, în limita stocului disponibil, asta pentru că numărul maşinilor transformate va face parte din cele 87 la care este limitat proiectul GTstreet R!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/