fbpx

Copil internat de urgență după ce a înghițit magneți. Încerca să imite un piercing, așa cum văzuse pe Tik Tok

O fetiță în vârstă de 6 ani a fost dusă de urgență la spital după ce a înghițit 23 de magneți, așa cum a văzut în videoclipurile de pe TikTok, informează avantaje.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copilul s-a jucat cu bilele de magneți la școală apoi le-a luat acasă pentru a face bijuterii unei păpuși. În câteva zile ea a înghițit 23 de magneți puternici. Mama fetei a tras un semnal de alarmă către toți părinții după ce a ajuns cu fetița ei de șase ani la spital pentru o intervenție chirurgicală pentru a-i salva viața.

Încerca să emite un piercing, așa cum văzuse pe Tik Tok

Chirurgul care a efectuat operația de urgență a declarat că magneții sunt „potențial letali”. Mama fetei, locuiește în Sussex și a spus că fetița încerca să imite pierciengul din limbă așa cum a văzut în videoclipurile de pe TikTok.

Familia găsise mai mulți magneți în dormitorul fetiței. Potrivit BBC, mama a declarat presei: „Vreau să-i avertizez pe părinți cu privire la pericolele copiilor lor care se joacă cu acești magneți din care se fac bijuterii”.

Tanith, fetița de 6 ani a spus că magneții „se simțit frumos” în gură în timp ce se juca cu ei. Magneții erau atât de puternici încât s-au lipit între ei în intestin după ce i-a înghițit.

Fetița a acuzat dureri de burtă pe 12 septembrie și a început să vomite imediat. Medicul de familie care a consultat-o inițial a crezut că este apendicită, astfel i-a dat mamei trimitere de urgență la spitalul de copii din Sussex. În timpul operației chirurgul a găsit aglomerarea de magneți lipiți între ei.

“Dacă aveți biluțe de magneți în casă și copii mici, gândiți-vă bine la eventualele pericole”, au declarat medicii.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button