/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Doi bărbați din Crihana au pus pe jar inspectorii INSP. Au fugit în pădure când li s-a cerut să tragă pe dreapta. „Nu faceți circ, vă rog frumos”

missing
28 septembrie 2021, ora 17:15

Doi bărbați din Crihana, raionul Cahul au pus pe jar inspectorii de patrulare. Cei doi, aflați pe o motocicletă, au condus până la marginea localității cu poliția pe urmele lor, după ce au refuzat să tragă pe dreapta pentru că au condus haotic. 

Totul s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 20:20. Bărbații au accelerat și au încercat să fugă atunci când oamenii legii le-au cerut să oprească motocicleta. Cursa s-a încheiat în pădurea de la marginea satului, acolo unde cei doi au încercat să se ascundă, însă au fost reținuți de polițiști.

Motocicleta, care nu mai trecuse revizia tehnică de trei ani, era condusă de un bărbat de 55 de ani, originar din Crihana. Acesta nu deținea un permis de conducere și era în stare de ebrietate. Rezultatul alcooltestului a arătat o concentrație de 0.63 mg/l de alcool în aerul expirat.

Și pasagerul era vizibil beat, însă acesta a refuzat testarea alcoolscopică. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram