joi, 28 martie, 2024
19.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Agronom Rădăcini Wines: Combina de recoltat struguri New Holland ne înlocuiește zilnic 80...

VIDEO. Agronom Rădăcini Wines: Combina de recoltat struguri New Holland ne înlocuiește zilnic 80 de muncitori

Recomandate

Numărul redus de zilieri nu mai este o problemă la recoltat strugurii tehnici, datorită combinelor performante New Holland, disponibile în cadrul companiei Vadalex-Agro.

Indiferent de timpul de afară, în podgoriile Rădăcini Wines acestea își demonstrează performanță, o singură combină fiind mai eficientă chiar și decât 70-80 de muncitori.

Vasile Dodon, agronomul-șef al întreprinderii spune că eficiența combinei nu poate fi comparată, bobițele obținute în urma recoltării sunt calitative, iar timp de o zi aceasta poate recolta până la 90 de tone de struguri.

„Deja avem achiziționată o combină de recoltat struguri, iar în acest an am decis să testăm performanța combinei New Holland de la Vadalex-Agro. Suntem foarte mulțumiți, bobițele obținute în urma recoltării sunt curate, fără frunze sau părți ale butucului”.

Datorită dotărilor, combina nu afectează plantele și nu distruge organele acestora, astfel încât recoltarea poate fi realizată an de an fără pierderi de recoltă.

„Pentru cele 3 modele disponibile pe piață: New Holland 9040, 9060 și 9030 avem dotări speciale ce permit recoltarea strugurilor în siguranță, la diferite înălțimi ale butucului, indiferent de sistemul de susținere ales și relieful terenului. Fermierii doritori de a încerca performanța combinelor direct în câmp sunt așteptați în cadrul companiei”, a menționat Vladimir Lacman, reprezentantul companiei Vadalex-Agro.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale