(foto) Ziua amiaza mare, cu drogurile în buzunar, prin Chișinău: Un adolescent și un minor au fost reținuți de carabinieri

Angajații Direcției Regionale Centru a IGC au reținut doi tineri, în acest weekend, cu substanțe interzise în sectoarul Buiucani din capitală. Comportamentul i-a dat de gol, iar carabinierii au reacționat rapid.

Foto: IGC

Potrivit angajaților IGC, la data de 26 septembrie, un echipaj de carabinieri ce patrula în parcul, La Izvor, din sectorul Buiucani al capitalei, a stopat un tânăr de 18 ani, după ce manifesta un comportament suspect.


Supus controlului de rigoare, adolescentul a comunicat militarilor, că ar deține asupra sa 16 pachețele cu substanțe interzise, pe care intenționa să le amplaseze în diferite locații, pentru a le vinde ulterior.

Tot în același sector, pe strada Ion Pelivan, un minor de 17 ani a fost stopat de oamenii legii după ce acesta ar fi încercat să fugă de carabinierii. Stopat și supus documentării, individul a declarat că deține asupra sa un pachețel cu substanțe asemănătoare drogurilor.


Prin urmare, în ambele cazuri, pachetele au fost ridicate pentru expertiză, iar indivizii escortați la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Pub