3 instanțe rămân fără președinți, iar judecătorii „în așteptare” pentru un nou loc de muncă: CSM amână concursurile din cauza Covid-19

Consiliul Superior al Magistraturii anunță că va amâna concursurile pentru suplinirea funcțiilor vacante de președinte, vicepreședinte și judecător în unele instanțe judecătorești, incluse pe agenda ședinței de mâine. Decizia a fost luată în contextul situației Covid-19 din țară.

Foto: UNIMEDIA

„Consiliul Superior al Magistraturii aduce la cunoștință publicului larg și judecătorilor că din motive obiective, în scopul asigurării protecției sănătății participanților, desfășurarea concursurilor pentru suplinirea funcțiilor vacante de președinte, vicepreședinte și judecător în unele instanțe judecătorești, incluse în agenda Plenului CSM pentru data de 28 septembrie 2021, cu participarea fizică a persoanelor, se contramandează pentru o altă dată”, anunță reprezentanții Consiliului.

Membrii CSM urmau mâine să aleagă un nou președinte al Curții de Apel Bălți, Curții de Apel Comrat și a judecătoriei Comrat.

La fel, urma să fie ales vicepreședintele Curții de Apel Cahul, Judecătoriei Chișinău, sediul Centru și a Judecătoriei Comrat.

Iată agenda completă a ședinței de mâine.



Pub