Implică-te eficient în educația copilului tău – vino la prima Conferinţă de Parenting din acest sezon

241334485_607945670611564_4766460350853218484_n

Compania „Montestudium”, prima companie din Moldova, licențiată de Asociația Internațională „Montessori” și Institutul pentru Familie şi Inițiative Sociale, asociaţie ce promovează bunăstarea familiei și a copilului, organizează, la data de 16 Octombrie 2021, Conferinţa Naţională de Parenting – un eveniment destinat părinților, viitorilor părinți, tutorilor și personalului educațional al instituțiilor publice, precum şi tuturor celor interesaţi, cu posibilitatea de a participa atât online, cât şi cu prezenţă fizică.

Conferinţa are scopul de a dezvolta abilitățile parentale ale participanților, astfel încât să crească sentimentul de siguranță al părinților în raport cu copilul/copiii lor, pentru a putea susține o relație sănătoasă și armonioasă părinte-copil, în beneficiul dezvoltării copilului, abordând subiecte ca:
# Dezvoltare timpurie și nevoile copilului pentru a se simți fericit;
# Cum gestionăm conflictele la școală (certuri și bullying);
# Parenting în situații de divorț și separare;
# Rolul educătorului și al profesorului în educația copilului;
# Gestionarea relațiilor familiale până și după apariția copilului, burnout emoţional;
# Psihonutriţia şi păstrarea echilibrului alimentar;
# Primul ajutor medical acordat copiilor;
# Siguranța copilului în mediul online etc.

În calitate de speakeri motivaționali, sunt invitaţi și confirmați experți din domeniul educației, media, blogging și medicină.
În calitate de parteneri sunt cei de la KIDDO – unul dintre cele mai inovative start-up-uri din Republica Moldova, platforma care ușurează viața părinților zi de zi. La mai bine de jumătate de an de la lansare, peste 90 de babysitteri KIDDO au participat activ în viața a peste 290 de părinți ce au apelat la serviciile de babysitting, precum și S.C. MediaMagnat Grup SRL – lansată în 2007, compania continuă să parcurgă toate etapele de dezvoltare și formare astfel încât să fie recunoscuți ca cei mai mari importatori și distribuitori prin reprezentarea exclusivă a brandurilor pe piața RM de jocuri, jucării, piscine și produse gonflabile INTEX, terenuri de joacă precum și alte categorii de mărfuri nealimentare și alții.

Evenimentul este unul Family Friendly și presupune amenajarea unui teren de joacă pentru copii, unde vor fi supravegheați de către babysitteri de la KIDDO, pentru o taxă simbolică. În cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă, unde vor fi produse oferite de parteneri precum EDUJOC și alții.

Preţul biletelor este de 499 lei şi pot fi cumpărate accesând: https://iticket.md/event/conferin-a-na-ional-de-parenting
Pentru mai multe detalii privind speakearii şi temele abordate, ești invitat să urmăreşti pagina evenimentului: https://www.facebook.com/montessorihubmd/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente