(foto) Accident nocturn pe strada Dokuceaev. Şoferul şi-a lăsat baltă maşina şi a fugit

Accident nocturn pe strada Vasile Dokuceaev din cartierul Telecentru al capitalei. Conducătorul unui autoturism marca BMW ar fi pierdut controlul volanului şi drept rezultat a lovit mai multe obstacole până s-a oprit definitiv.

Incidentul a fost înregistrat la ora 00:40, iar echipajul de poliţie care a ajuns la faţa locului nu a găsit pe nimeni care să aibă o tangenţă cu cele întâmplate. Şoferul a dat bir cu fugiţii şi nu a mai găsit timp să scoată aceleaşi plăcuţe de înmatriculare, aşa cum este “tradiţia”.

Fusese şoferul în stare de ebrietate? Mai avea pasageri în maşină? Acestea şi multe alte întrebări rămân deocamdată fără răspuns. Conducătorul auto încă este căutat, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău Svetlana Scripnic.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise