(video) Premieră: Noul Nissan Townstar – încă o variaţie a lui Renault Kangoo

Încă o variație a noului Renault Kangoo Van, de această dată de la Nissan, după Mercedes-Benz. După prima generaţie numită Kubistar şi a doua numită NV250, a treia a fost numită Townstar.

Caracteristici cheie:

  • Dacă noul Mercedes-Benz Citan diferă de modelul Renault printr-un front end diferit, blocuri optice modificate și un interior original, atunci Townstar are doar faruri şi stopuri diferite, o bară de protecție frontală unică, o grilă de radiator dedicată şi o capotă cu margine “îndreptată”.
  • Interiorul a rămas complet intact, fiind înlocuit doar tamponul de pe volan cu emblema. Apropo, Townstar a devenit primul Nissan din Europa care adoptă noua emblemă, lansată odată cu noul Ariya.
  • Printre opțiunile disponibile, cum sunt la Kangoo, se numără: un sistem multimedia modern cu un ecran de 8.0 inci, climatizare pe două zone și un buton de pornire a motorului, etc. Există şi dotare unică: un set de camere pentru vedere la 360 de grade.
  • Townstar va fi oferit din start în versiunea cargo şi cea dedicată transportului de pasageri, însă doar cu un ampatament standard deocamdată. Autoutilitara are un compartiment de încărcare cu un volum de 3.9 m3 și poate lua la bord o sarcină de până la 800 kg.
  • Versiunea Townstar dedicată transportului de pasageri are o canapea posterioară cu trei locuri, împărțită în raportul clasic 60:40, deși suporturi ISOFIX există doar pe scaunele laterale. Volumul portbagajului – 775 litri.
  • Gama de motoare nu include niciun diesel şi niciun benzinar de bază! Singura ofertă este un benzinar turbo de 1.3 litri cu 130 CP. Acesta poate fi cuplat la o cutie de viteze mecanică în şase trepte sau una robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.
  • Va exista şi o variantă complet electrică a modelului! Pe scurt, acest electromobil va dispune de un singur motor electric pe puntea din faţă (122 CP și 245 Nm), alimentat cu energie dintr-o baterie de sub podea (44 kWh), care ar trebui să asigure şi o autonomie de până la 285 km în ciclu WLTP. Mai mult, modelul dat poate fi echipat cu un cârlig de remorcare, panoul de bord digital de 10 inci şi sistem ProPILOT (cruise control adaptiv), printre altele!

Modelul cu motor pe benzină va apărea pe piaţă în câteva luni. Cel electric – din a doua jumătate a lui 2022. Împreună cu Kangoo şi Citan va fi produs la fabrica Renault din Maubeuge (Franţa).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/