Dinu Plîngău l-a felicitat pe Florin Cîțu cu obținerea șefiei PNL: Sunt încrezut că putem apropia și mai mult cele două maluri ale Prutului

Președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău, a venit cu un mesaj de felicitare pentrul noul șef al Partidul Național Liberal. „Primarii și consilierii noștri au reușit să construiască poduri, ajutând la dezvoltarea comunităților noastre”, a menționat Plîngău în postarea sa.

Foto: Colaj UNIMEDIA

„Felicitări, dle Florin Cîțu, pentru câștigarea șefiei PNL. În calitate de președinte interimar al Platformei DA, țin să reiterez importanța parteneriatului nostru, prețuit prin prisma prieteniei și sprijinului necondiționat pe care Partidul Național Liberal ni l-a oferit în toți acești ani și viceversa.

Primarii și consilierii noștri au reușit să construiască poduri, ajutând la dezvoltarea comunităților noastre. La Chișinău sau București, știm că suntem printre prieteni de nădejde. Sunt încrezut că putem apropia și mai mult cele două maluri ale Prutului, în beneficiul românilor de pretutindeni”, arată mesajul publicat de Plîngău.

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al PNL, după ce a câștigat alegerile de sâmbătă în fața actualului lider al partidului, Ludovic Orban. Cîțu a adunat peste 60% din voturile liberalilor. „Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor”, a spus premierul, după anunțarea rezultatului alegerilor.


Pub