Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Liderul de la Kremlin…

VIDEO Liderul de la Kremlin a ieșit din carantină și a plecat la pescuit. Imagini din vacanța lui Putin și a ministrului rus al Apărării, în Siberia

Foto: Tass.ru

Kremlinul a publicat imagini video din vacanța președintelui rus Vladimir Putin de la începutul lunii septembrie în Siberia, unde se afla în compania ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu. Filmările au fost difuzat pe postul TV „Rusia-24”. Kremlinul a publicat imaginile pentru a arăta că Putin se simte bine, după ce a stat în carantină din cauza unor cazuri de COVID în anturajul său.

Vacanța, care a durat doar câteva zile, Vladimir Putin, fără a schimba tradiția, a petrecut-o în natură. A ieșit la plimbări și, bineînțeles, a mers la pescuit.

În timp ce era în vacanță în Siberia, Putin a văzut maralii, care, potrivit lui, l-au impresionat prin mărimea și viteza lor. Imaginile despre vacanța șefului statului sunt semnate: „72 de ore în Siberia”.

„Nu le-am văzut niciodată! Este bine că nu au intrat în noi, aproape că ne-au doborât! Și cu o viteză atât de extraordinară! Salt!” – Putin și-a împărtășit impresiile. „Dacă vor concura la Jocurile Olimpice, nu ar exista nimeni egal”, a declarat Putin.

Liderul de la Kremlin și ministrul rus al apărării au pescuit împreună, au mers pe jos prin taiga și munți, au făcut plimbări cu un vehicul de teren și cu o barcă. Imaginile prezentate arată că Putin era la volan și la cârmă, îmbrăcat într-un costum de drumeție cu o pălărie tradițională panama pentru plimbare în natură.

Printre fotografiile făcute publice este și una cu peștii prinși de Vladimir Putin.

Președintele rus, în vârstă de 68 de ani, a intrat în izolare acum aproape două săptămâni, după ce mai mulți membri ai anturajului său au fost infectați cu COVID-19. Detalii aici.

Din cauza carantinei, Putin a votat online în alegerile parlamentare ruse din 17 septembrie.

„După cum aţi văzut, în condiţii de restricţii sanitare, mi-am îndeplinit datoria civică online, în format electronic”, a spus Putin, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, cum s-a putut vedea în imaginile difuzate de televiziunea de stat. În imagini, Vladimir Putin apărea tastând la calculatorul din biroul său, la reşedinţa prezidenţială din Novo-Ogariovo.

Putin s-a vaccinat cu două doze de vaccin rusesc Sputnik V.