12:07:25 28.03.2024
Stiri

Cine discreditează industria autohtonă?

Actualitate 26.09.2021 13:47 Vizualizări1531 Autor: Ziarul National
Cine discreditează industria autohtonă?


Trustia, elegii politikoase

Guvernarea oamenilor buni trece cu ușurință iresponsabilă peste încurcătura de cadavre de la Hâncești, unde o familie îndoliată profund a primit de la morga raională trupul unui bărbat îmbrăcat în haine de femeie, în loc de trupul mamei lor decedate inopinat de Covid. Uitându-se să vadă dacă îngroapă pe cine trebuie, familia vigilentă a descoperit diversiunea. Căci, fără îndoială a fost o diversiune, ai cărei protagoniști, motive și scopuri mai urmează a fi elucidate până la capăt.

Cum poți să îmbraci în haine de femeie un cadavru cu penis, în loc de un cadavru cu vagin? Doar pe întuneric sau premeditat! Ipoteza ebrietății dezinteresate nu ține, căci în cazul acesta îmbrăcarea nu ar fi fost posibilă. Cei care au încercat măcar o dată să se îmbrace sau să îmbrace pe cineva după ce au consumat băuturi alcoolice în mod tradițional știu despre ce vorbesc eu.

Așadar, cui prodest? Ce mesaj ne transmite comanditarul acestei substituiri perfide, cu bătaie lungă, a cadavrelor? Să fie întâmplător faptul că această încurcătură bizară s-a produs exact în perioada când președinta noastră se întâlnea la New York cu Soros-junior și cerea de la tribuna ONU retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova? Cine a vrut să bruieze declarația ei?

Sau poate cineva vrea să inoculeze ideea că un corp cu penis poate fi femeie și, respectiv, un corp cu vagin poate fi bărbat, compromițându-se astfel valorile și familia tradiționale? Cine este interesat să creeze impresia că la noi se cedează în fața occidentului progresist, decadent, transgenderist, substituindu-se femeile cu bărbații și viceversa, schimbându-se sexul morților? Nu asistăm cumva impasibil la o operațiune de subminare a luptei cu corupția, a procesului de curățare a instituțiilor de stat și de consolidare astatalității?

Acum stau și mă gândesc că în pandemie industria pompelor funebre contribuie cel mai mult la creșterea PIB-ului statal. Cine este interesat să discrediteze industria autohtonă, să torpileze economia națională?

Al vostru agathaholms, pidosnic, Ion Buraga



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md