image
Sursa foto: Instagram

Alica Schmidt, sportiva cu cel mai mare succes de la Jocurile Olimpice, impecabilă și ca model. Cum a reacționat

Alica Schmidt (22 de ani), atleta din Germania care a făcut furori la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 datorită frumuseții ei răpitoare, a demosntrat că este impecabilă și ca model.

Atleta a fost extrem de emoționată pentru faptul că a fost invitată la Săptămâna Modei de la Milano, într-un show de zile mari. Sportiva, care se bucură de un succes enorm și pe social-media, a postat un mesaj prin care și-a exprimat bucuria de a fi fost prezentă alături de modele de top precum Gigi Hadid și Irina Shayk.

”A fost ceva fantastic, vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați primit!”, este mesajul postat de Alica, pe care l-a împărtășit cu fanii ei.

Alica Schmidt a acceptat invitația casei de modă Hugo Boss, care a prezentat la Milano o colecție realizată în parteneriat cu brandul Russell Athletic. Hainele au fost inspirate din lumea baseball-ului și au scopul de a atrage un public mai tânăr spre celebra casă de modă.

Alica Schmidt a defilat alături de vedete internaționale precum Ann-Kathrin Brommel (soția lui Mario Gotze), Gigi Hadid și Irina Shayk, fosta parteneră a lui Cristiano Ronaldo. Imaginile de la prezentarea casei Hugo Boss au devenit în scurt timp virale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: