/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O româncă de 102 ani a învins coronavirusul! Este vaccinată și a fost internată la spital împreună cu fiica sa, care are 80 de ani

25 septembrie 2021, ora 11:29

O femeie de aproape 102 ani, cea mai în vârstă persoană din comuna Sâncel, judeţul Alba, s-a vindecat de COVID-19. A trecut cu succes prin boală şi fiica acesteia, în vârstă de 80 de ani.

Ambele femei erau vaccinate. Ele au fost internate timp de nouă zile în spitalul din Blaj, la Secţia Infecţioase, însă, în final, au reuşit să învingă boala, scrie Adevărul.ro.

Născută în 1 decembrie 1919, la un an după Marea Unire de la Alba Iulia, Ana O., care locuieşte în Sâncel alături de fiica şi ginerele său, nu s-a confruntat până acum cu probleme majore de sănătate.  „Nana Ană”, cum i se spune, este cea mai vârstnică persoană din satul de lângă Blaj. La împlinirea vârstei de 100 de ani, femeia a fost felicitată de către primarul din Sâncel, care i-a înmânat o diplomă, în semn de apreciere, un buchet de flori şi un tort de ciocolată, precum şi de preotul paroh, Vasile Brumar, care i-a oferit o icoană.

Familia a dorit să transmită un mesaj de mulţumire întregului personal medical de la secţia Boli Infecţioase a Spitalului Blaj, pentru modul în care cele două femei au fost tratate, care au reuşit astfel să se vindece de Covid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram