/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Prima persoană din lume care s-a vaccinat anti COVID cu serul Pfizer a primit și a treia doză

missing
25 septembrie 2021, ora 13:37

Margaret Keenan, în vârstă de 91 de ani, din Coventry (Anglia), prima persoană din lume care s-a vaccinat anti COVID cu serul Pfizer, a primit vineri cea de-a treia doză, la Spitalul Universitar din oraș, același loc în care a fost vaccinată pentru prima dată, transmite BBC.

De asemenea, a primit vaccinul de rapel și șefa de secție May Parsons, care i-a administrat prima injecție lui Margaret Keenan în decembrie., potrivit Alephnews.ro.

Margaret Keenan a spus că se simte fericită că a făcut și cea de-a treia doză și că asta înseamnă că se simte liberă.

Marea Britanie a administrat până în prezent peste 48 de milioane de prime doze de vaccin împotriva coronavirusului. Vaccinurile de rapel sunt oferite persoanelor de peste 50 de ani, adulților cu probleme de sănătate și lucrătorilor din domeniul sănătății și asistenței medicale de primă linie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram