‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 12 aprilie, 2024
21.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVIDEO. „Dar ție îți pasă?” - pe 26 septembrie la IarmarEco vor fi lansate...

VIDEO. „Dar ție îți pasă?” – pe 26 septembrie la IarmarEco vor fi lansate 2 spoturi sociale

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul Rural Agroecology Resilience Hub din cadrul Asociației obștești „ECOVISIO” invită toți doritorii la un eveniment de lansare a două spoturi sociale în cadrul Campaniei de promovare a producătorilor de culturi agricole ecologice și a acelor care utilizeaza mijloace sustenabile „DAR ȚIE ÎȚI PASĂ?”. 

Această campanie a fost creată în cadrul proiectului Agroecologie pentru dezvoltarea durabilă rurală, implementat de Asociația Obștească EcoVisio cu susținerea financiară a Programului de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu (GEF SGP), implementat de PNUD Moldova, pentru promovarea practicilor prietenoase mediului și omului!

Campania de promovare a fost inițiată pentru a sensibiliza consumatorii din Republica Moldova pentru ca aceștia să cumpere și să consume produse crescute de către moldoveni fără utilizarea produselor chimice cu mijloace sustenabile pentru mediu. 

Evenimentul va avea loc Duminică, 26 septembrie 2021, în cadrul ediției a 9-a a târgului IarmarEco, la ora 13.00 în Parcul „Valea Trandafirilor” din or. Chișinău. 

IarmarEco este un iarmaroc destinat iubitorilor de produse eco și un mod sustenabil de viață, care promovează în primul rând fenomenul de antreprenoriat social, dar și creează spațiu pentru demonstrarea produselor locale și oportunităților ecologice.⠀

Prima ediție a fost lansată în 2013 pentru a prezenta comunității inițiative și idei ecologice. Acum, în 2021, IarmarEco devine deja un instrument de advocacy pentru antreprenoriatul social în Moldova.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›