Dorul de casă l-a pus după gratii: Un moldovean, condamnat în România, prins în timp ce încerca să treaca frontiera cu Moldova

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de furt din proprietatea privată.

Foto:

În Punctul de Trecere a Frontierei Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele tânărului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare de către autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Pub