(video) Voronin a decis să plece din Parlament... până joia viitoare. Grosu: „A zis să îl anunțăm cu ce s-a terminat tot asta”

Deputatul BCS Vladimir Voronin pare să fi obosit, ieri, la ședința Parlamentului, așa că a decis să plece, înainte ca aceasta să se termine. Însă înainte de a pleca, s-a apropiat de președintele Parlamentului, pentru a-și lua rămas bun, dar și pentru a-i transmite un mesaj. Nu se știe ce anume i-a spus, însă Igor Grosu a anunțat, la microfon, că și-a luat un angajament față de alesul poporului.

Foto: captura ecran

Vladimir Voronin a decis să părăsească sala de ședințe, în timp ce deputatul PAS Radu Marian prezenta proiectul prin care angajații ministeror divizate, în urma reorganizării Guvernului, ce urmează a fi transferați într-o funcție similară sau avansată, vor primi un salariu cel puțin egal cu cel precedent.

Fostul președinte s-a apropiat de speaker, pentru a-l saluta, înainte de plecare, și i-a spus câteva cuvinte, apoi s-a oprit și în dreptul lui Radu Marian, care răspundea la întrebările deputaților din opoziție, pe marginea proiectului.

Am un angajament față de domnul președinte, a zis ca joia viitoare să îl anunțăm cu ce s-a terminat tot asta”, a spus Igor Grosu, iar deputații au izbucnit în hohote de râs.

„Eu propun să trecem la procedura de vot, dacă nu vă supărați, și să avem o veste bună pentru domnul președinte”, a mai adăugat Grosu.

Voronin i-a salutat pe toți cei prezenți cu mâna și a plecat.



Pub