Municipalitatea îndeamnă oamenii să participe pe 25 septembrie la o acțiune de salubrizare a orașului

Foto: bucovinamedia.ro

Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii orașului să participe activ sâmbătă, 25 septembrie, ora 9.0, alături de angajații municipalității la acțiunea de salubrizare a teritoriului orașului, desfășurată în cadrul Campaniei de salubrizare de toamnă.

Această acțiune are scopul de a responsabiliza și a consolida eforturile autorităților locale în comun cu cetățenii, pentru a face curat, dar și a avea grijă de orașul în care locuim/activăm.

La eveniment sunt invitați să se alăture și instituțiile statului, guvern, parlament, ONG-urile și alte colectivități. Participanții vor fi asigurați de către organizatori cu mănuși și saci pentru colectarea gunoiului.

Cetățenii sunt îndemnați să se alăture la curățenie, în sectoare, conform domiciliului, alături de reprezentanții preturilor.

# Pretura Botanica: salubrizarea zonelor verzi din str. Burebista (în prejma Institutului Mamei și Copilului); salubrizarea zonei verzi din aliniamentul str. Grădina Botanică.

# Pretura Râșcani: salubrizarea zonei verzi din aliniamentul str. A. Doga, 26-32.

# Pretura Centru: salubrizarea terenului din preajma Liceului Teoretic „Nicolae Sulac”; salubrizarea zonelor verzi din str. Grenoble, 165/3.

# Pretura Buiucani: curățarea albiei râulețului Durlești – str. Cornului, str. Gheorghe Codreanu, str. Ghioceilor; Salubrizarea zonei din str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, 14 (terenul de sport); Salubrizarea zonei verzi din str. Onisifor Ghibu 8-10.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente