fbpx

foto | „Limba i se umflase atât de tare că abia îi mai încăpea în gură”. Un bărbat a murit după ce a vrut să înghită o viperă de stepă

Un fermier din Rusia a murit după ce a vrut să înghită o viperă de stepă. Reptila l-a muşcat de limbă şi gât, fapt ce a provocat o reacţie alergică teribilă. Din nefericire, medicii nu l-au putut salva, murind în urma şocului anafilactic, transmite Observator.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit The Sun, fermierul în vârstă de 55 de ani a prins şarpele pe un câmp cultivat cu pepeni şi s-a lăudat în faţa colegilor că-l poate înghiţi. Conform martorilor, fermierul şi-a pus şarpele de două ori foarte aproape de zona gâtului, dar a treia oră vipera de stepă a atacat şi l-a muşcat.

Viperele de stepă sunt veninoase, dar muşcătura lor nu ar trebui să fie letală pentru oameni. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, însă a decedat după câteva ore, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor de la spitalul Kharabalinskiy de a-l salva.

„Limba i se umflase atât de tare încât abia îi mai încăpea în gură”, au spus medicii, potrivit Antrakhan 24. Încercările de a înghiţi şerpi sunt obiceiuri destul de populare printre localnicii regiunea Astrakhan.

„Viperele de stepă sunt veninoase, dar doar insectele se pot teme de ele. Pentru oameni, veninul lor nu este periculos”, spune oamenii locului.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button