joi, 25 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Parteneriat Agrostoc - Tirex: Motorină de calitate la preț avantajos pentru fermieri

VIDEO. Parteneriat Agrostoc – Tirex: Motorină de calitate la preț avantajos pentru fermieri

Recomandate

Ina Tomacinschi, administratoarea FrandalexAgro SRL dezvoltă o afacere agricolă de familie.

Este membră a Cooperativei de Întreprinzător Agrostoc, iar unul dintre avantajele acestui parteneriat este faptul că achiziționează motorină la un preț avantajos.

„Am decis să investim în agricultură, deoarece dorim să ne dezvoltăm o afacere aici, acasă. Am început afacerea având o suprafață mică de teren agricol, dar pe parcurs ne-am extins. Cultivăm cereale. Ținând cont de volumul lucrărilor și investițiile făcute, pentru noi este foarte important să avem mereu drept partener un distribuitor de motorină de calitate.

Fiind membri ai C.Î. Agrostoc beneficiem de cele mai avantajoase condiții la procurarea motorinei. Datorită faptului că, livrarea se efectuează direct la fermă, ne putem organiza mai bine munca, astfel că recomand și altor fermieri să colaboreze cu C.Î. Agrostoc pentru a achiziționa motorină de calitate la preț redus”.

Denis Sîrghii, manager vânzări carburanți C.Î. Agrostoc menționează că soluțiile pe care le propune Cooperativa vin să răspundă la necesitățile directe ale fermierilor.

„Am creat o ofertă avantajoasă pentru fermieri alături de compania Tirex Petrol, care este lider pe piața produselor petroliere din Republica Moldova. Astfel, motorina de cea mai înaltă calitate este livrată direct în fermă, la un preț avantajos. Invităm toți fermierii să beneficieze de această ofertă”. 

Anatolie Savca, directorul bazei de produse petroliere Tirex Petrol Ocnița susține că pentru asigurarea calității produselor petroliere se efectuează la timp deservirea tehnică a rezervoarelor. 

„Importăm produsele petroliere de la companii cu renume, pentru a asigura fermierii cu produse de calitate și la prețuri avantajoase”. 

Mai multe detalii despre ofertă, găsiți pe agrostoc.md sau la numărul de telefon +37368221888.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale