image
Sursa foto: Profimedia

Lucescu, un pachet de nervi după ce a pierdut Supercupa: "Tot timpul fugeau spre noi şi ne strigau lucruri"

Dinamo Kiev, cu Mircea Lucescu pe bancă, a fost învinsă în Supercupa Ucrainei de marea rivală Șahtior Donețk, scor 0-3.

După joc, Mircea Lucescu a acuzat reacţiile băncii de rezerve a lui Şahtior, care permanent a pus presiune pe arbitri, plus că în multe rânduri membrii staff-ului s-au repezit către banca de rezerve a lui Dinamo.

"Acest meci nici nu trebuia să se joace pentru că noi am câştigat şi Campionatul şi Cupa. Ştiam că jucătorii noştri nu se vor ridica la nivelul motivaţiei avute înainte de meci de adversarii noştri. Astfel de jocuri sunt câştigate de echipa care marchează prima.

Trebuia să fim mai curajoşi şi să atacăm, dar nu am făcut asta. Iar jucătorii rapizi ai lui Şahtior au profitat şi au mai marcat două goluri. O victorie meritată de Şahtior, pentru care o felicit", a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă de la finalul partidei.

"Nu mi-a plăcut agresivitatea de pe teren. Nu ne-au plăcut reacţiile celor din staff-ul lui Şahtior. Nu mi-a plăcut agresivitatea unei părţi a celor de pe banca lui Şahtior, tot timpul fugeau spre noi şi ne strigau lucruri. Aceasta este o continuare a declaraţiilor de dinaintea meciului prin care au pus presiune asupra arbitrilor. Primim tot timpul faulturi şi cartonaşe galbene.

Mi se pare o lipsă de respect pentru echipa noastră, pentru antrenori, pentru jucători. Nu am spus nimic până acum, dar când suntem atacaţi trebuie să răspundem. Nu a fost o atitudine corectă a băncii de rezerve a adversarului. Nu cred că e normal să avem o astfel de agresivitate în meciul celor mai bune echipe din ţară.

Felicitări lui Şahtior pentru victorie, a câştigat meritat astăzi. O echipă bună, cu jucători buni şi nu cred că au nevoie să creeze o astfel de atmosferă. Sper că acest lucru nu se va mai întâmpla", a mai spus Lucescu, citat de sport.ua.

Peste 10 zile, în campionatul din Ucraina este programat meciul Dinamo Kiev-Şahtior.

După 8 etape, în clasament conduce Şahtior, cu 22 de puncte, urmată de Dinamo Kiev, cu 19 puncte, iar pe 3 sunt Desna şi Dnipro, cu câte 16 puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: