Mască de păr - nutriție și hidratare

Piața modernă a produselor cosmetice oferă o varietate de remedii pentru îngrijirea părului. Să ne dăm seama la ce servesc măștile de păr și cum să le alegem corect.

Foto: Mască de păr

Pentru început, trebuie spus că masca de păr este recomandată absolut tuturor, și nu doar celor cu probleme de păr.

Mască de păr - pe care să o alegi?

Măștile sunt produse de restaurare profundă, care durează 15-20 de minute pentru a satura părul cu substanțe nutritive. Diferența lor față de balsam este că acesta din urmă asigură doar hidratare și netezire superficială a firelor de păr, creează protecție împotriva factorilor externi, iar măștile funcționează la un nivel mai profund.

Acestea sunt special concepute pentru a restabili fibra părului, dar unele pot fi aplicate pe scalp pentru a restabili stratul de hidrolipide.

Măștile pot fi de casă și profesionale, diferența lor (în plus față de compoziție) este că măștile profesionale vă permit să obțineți rezultatul de la prima aplicare. Măștile de casă nu se laudă întotdeauna cu asta. Compoziția componentelor utile ale măștilor profesionale este mult mai concentrată, spre deosebire de măștile de pe piața de masă, astfel încât acestea funcționează mult mai eficient.

În general, există măști pentru păr colorat, măști hrănitoare și hidratante, îngroșare, keratină și cu efect de netezire etc.

Reguli de selectare a măștii de păr

· Studiați cu atenție compoziția măștii pentru a vă asigura că nu există ingrediente în ea care să vă provoace o reacție alergică;

· Încercați să alegeți o mască de același brand ca șamponul;

· Verificați data de expirare. Nu ar trebui să cumpărați un produs care expiră peste o lună: va fi necesar pentru o lungă perioadă de timp;

· Stabiliți tipul de păr. Puteți solicita sfaturi de la coaforul personal sau puteți clarifica toate informațiile necesare cu un angajat al unui magazin de produse cosmetice.


Mod de aplicare

1. Aplicați produsul cel puțin o dată pe săptămână pentru a obține un rezultat vizibil.

2. Aplicați masca doar pe buclele stoarse din excesul de umiditate.

3. Când distribuiți produsul de îngrijire, acordați o atenție specială zonelor cu probleme.

4. Pentru a obține efectul maxim - după aplicare, puneți o cască de duș și încălziți părul cu un prosop.

Se recomandă aplicarea măștilor pe părul umed. Căldura suplimentară va maximiza recuperarea părului traumatizat și deteriorat. Pentru o distribuție mai uniformă, puteți pieptăna masca prin păr.


Compoziție

De regulă, compoziția unei măști de păr include un număr mare de ingrediente, extracte de ierburi și flori, uleiuri de argan, macadamia, shea etc., keratină hidrolizată și complexe de proteine.

Măștile vă vor ajuta să vă vindecați și să vă îmbunătățiți starea părului, să îl faceți mai ascultător și mai îngrijit!


// console.log('no ads situation')