10:39:21 28.03.2024
Stiri

Ronald Koeman face o dezvăluire uluitoare despre Leo Messi: „Era un adevărat TIRAN”

Actualitate 23.09.2021 12:24 Vizualizări3087 Autor: Ziarul National
Ronald Koeman face o dezvăluire uluitoare despre Leo Messi: „Era un adevărat TIRAN”


Olandezul Ronald Koeman susține că superstarul Leo Messi era „un adevărat tiran” în timpul antrenamentelor la Barcelona.

Veteranul ajuns acum la 34 de ani le cerea tuturor coechipierilor săi de pe Camp Nou să dea maximum și ura să piardă la jocurile școală organizate la ședințele de pregătire ale echipei catalane.

Fostul căpitan de pe Camp Nou a ridicat ștacheta la un prag foarte înalt la Barcelona pe măsură ce s-a transformat dintr-un jucător extrem de talentat și foarte promițător într-unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria sportului cu balonul rotund, înainte de a pleca în această vară la PSG.

Actualul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman, a făcut o serie de dezvăluiri de senzație despre felul cum se comporta superstarul argentinian la ședințele de antrenament ale catalanilor.

Tehnicianul olandez susține că fotbalistul se supăra extrem de tare dacă nu ieșea învingător la jocurile școală de la antrenamentele echipei blaugrana.

„Leo Messi îi eclipsa pe toți. El era atât de bun și câștiga la orice”, a declarat Koeman celor de la Voetbal International.

Batavul a continuat apoi: „Desigur că el avea fotbaliști foarte buni în jurul său, dar el făcea diferența. Toți par mai buni decât sunt mulțumită lui. Aceasta nu este o critică, doar o observație. Eu știam cât de bun este, dar tot era foarte plăcut să văd asta de aproape în fiecare zi.

Tot ce ai vrea să înveți un jucător de fotbal să facă, recunoașterea situațiilor, preluarea balonului sub presiune, viteza de deplasare cu mingea, finalizarea, la toate capitolele Messi era de nota 10. Ceva ieșit din comun, anormal!”.

Antrenorul Barcelonei a explicat apoi că Messi se comporta ca un tiran la antrenamentele catalanilor și, cu el în echipă la jocurile școală, fotbaliștii „bătrâni” nu pierdeau niciodată în fața „tinerilor”:

„Cu el în echipă, fotbaliștii experimentați nu pierdeau niciun joc școală cu echipa celor mai tineri. S-a întâmplat o singură dată și Messi s-a înfuriat serios din cauza asta pentru o săptămână întreagă. Cu adevărat un tiran”.

Plecarea superstarului argentinian a fost un adevărat șoc pentru echipa catalană și rămâne de văzut acum dacă Barcelona își poate recâștiga gloria pierdută.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md