(video) Viral: Din Skoda Kodiaq s-a făcut o platformă potrivită pentru aterizarea elicopterelor

Noul Skoda Kodiaq facelift s-a dovedit a fi potrivit în calitate de suprafaţă pentru aterizarea şi decolarea elicopterelor! Experimentul viral a avut drept scop, inclusiv, testarea unei platforme atașată la cadrul acoperișului mașinii.

Este o structură din oțel concepută pentru a distribui uniform încărcătura şi a fost atașată de cadrul acoperișului în locul în care sunt montate în mod normal railings-urile. Suprafața platformei a fost realizată din plăci de lemn.

Deși elicopterul Robinson R22 cântărește mai mult de o jumătate de tonă, SUV-ul nu a trebuit să fie modificat. Doar suspensia-i posterioară a fost întărită pentru a asigura echilibrarea optică a axelor. După ce s-au terminat toate pregătirile, următorul pas a fost aterizarea în siguranţă sub cârma pilotului Jan Čermák.

Maşina cu un Robinson pe acoperiș a devenit apoi o adevărată atracţie în cadrul sesiunii Robinson Helicopter 2021, o întâlnire a proprietarilor de elicoptere și a piloților organizată de Nisa Air în Mlada Boleslav.

Apropo, nu a fost prima dată când un elicopter a aterizat pe acoperișul unui model Skoda. În 2011, un elicopter a aterizat pe o platformă montată pe acoperișul unui Yeti într-unul dintre episoadele popularei emisiuni BBC – Top Gear.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/