(foto) Primul Lexus LC 500 înregistrat în Moldova şi-a făcut apariţia în Chişinău

Primul Lexus LC 500 Coupe cu plăcuţe de înmatriculare moldovenești şi-a făcut apariţia în capitală! Modelul din imagini este în versiunea hibridă care şi-a făcut debutul în anul 2016 la Salonul Auto de la Geneva.

Exemplarul este vopsit în culoarea opţională Blazing Carnelian şi are un interior finisat într-o combinație de Alcantara şi piele de nuanţă Ochre.

Mai dispune de nişte jante forjate opţionale de 21 de inci, însă acestea vin standard în cazul în care maşina e dotată cu pachet Sport opţional ce include printre altele şi un acoperiş din fibră de carbon.

Sub capotă ascunde o unitate de propulsie Lexus Multi Stage Hybrid, care are la bază un motor pe benzină, un V6 de 3.456 cm3, care produce 299 CP la 6.600 rpm şi 356 Nm la 5.100 rpm. Acesta este asistat de două electromotoare ce oferă 179 CP şi 300 Nm în total.

Puterea combinată se ridică la 359 CP şi 500 Nm, iar consumul minim declarat poate ajunge chiar şi la 6.0 litri la sută!

Transmisia modelului este unică: constă dintr-o cutie automată cu patru trepte încorporată în interiorul unui CVT! Soluţia oferă un “acces în trepte” la cuplul generat de motoarele electrice și funcționează similar cu o cutie automată cu 10 trepte!

Este capabil să facă exercițiul 0-100 km/h în 5.0 secunde şi să atingă maxim 250 km/h. Tracţiunea este exclusiv pe puntea din spate.

Preţul final al maşinii poate depăşi în Europa suma de 100.000 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/