/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ A fost amenajată parcarea publică municipală de pe strada Ismail

23 septembrie 2021, ora 21:40

A fost amenajată parcarea publică municipală de pe strada Ismail. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

Astfel, Ceban anunță că astăzi, 23 septembrie, a fost aplicat marcajul rutier, urmând să fie amenajat şi spaţiul verde. Teritoriul a fost asfaltat şi a fost instalat sistem de iluminare.

Edilul a mai amintit că pe parcursul mai multor ani, terenul era ilegal deținut într-o stare deplorabilă chiar în centrul orașului. Locuitorii Capitalei care vor ajunge la intersecţia străzilor Ismail cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, vor avea unde să parcheze maşina, acolo sunt disponibile circa 80 de locuri de parcare.

De asemenea, primarul Chișinăului menționează că pe teritoriul acestei parcări publice se află o porţiune de teren care a fost dată în arendă pentru zeci de ani înainte. Cazul va fi examinat, acolo urmau să fie încă câteva locuri de parcare amenajate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram