‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 27 martie, 2024
2.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPatru producători eco moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

Patru producători eco moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

‹ adv ›
‹ adv ›

Un grup de fermieri ecologici din ţara noastră, membri ai Asociaţiei MOVCA, vor participa în perioada 27-30 septembrie la o întâlnire de afaceri de tipul Business-to-Business (B2B) careva avea loc la Palermo, Italia.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect internaţional de consolidare a sectorului de produse ecologice din ţările Parteneriatului Estic, „Into the Sun”, finanţat prin iniţiativa EU4Business a Uniunii Europene şi implementat în ţara noastră de Asociaţia MOVCA.

Perioada organizării acestei întâlniri de afaceri va coincide cu desfăşurarea, tot în Palermo, a Expocook 2021, dedicată lumii HoReCa, alimentelor şi băuturilor de înaltă calitate, echipamentelor profesionale, hoteliere, de turism şi din alte sectoare conexe.

În total, aproximativ 20 de întreprinderi mici şi mijlocii din cele patru ţări în care este implementat proiectul „Into the Sun” – Republica Moldova, Georgia, Italia şi Lituania – vor participa la întâlnirea B2B şi vor vizita Expocook 2021.

Organizatorii întâlnirii îşi doresc să ofere întreprinderilor mici şi mijlocii prin acest eveniment oportunitatea de a stabili legături de afaceri şi de a dezvolta parteneriate de lungă durată.

Pentru detalii: Victoria CEBAN, directorul executiv al Asociaţiei MOVCATel.: 078 315 587, [email protected] www.movca.md.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii