image
Sursa foto: Jurnal.md

Ministrul Andrei Spânu a discutat astăzi cu șeful Gazprom: „Am stabilit care sunt pașii următori”

Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a declarat în această seară la Jurnal TV că a discutat la telefon cu președintele Consiliului de Administrație al Gazprom, Alexei Miller.

„Chiar azi am avut câteva discuții cu domnul Miller la subiectul livrărilor de gaz în Republica Moldova. Sperăm ca în zilele următoare să fie claritate pe contractul de gaz și să putem aduce această claritate tututor cetățenilor. Am discutat despre modul în care decurg negocierile în MoldovaGaz și Gazprom. Am stabilit care sunt pașii următori ca până la finalul lunii să avem un contract sau prelungirea contractului care este și să vedem care sunt pașii ca să asigurăm țara cu gaz pentru perioada următoare”, a declarat Andrei Spânu la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Andrei Spânu a mai precizat că i-a trimis o scrisoare lui Alexei Miller prin care i-a comunicat despre o eventuală întâlnire în Republica Moldova sau Federația Rusă, în cadrul căreia ar urma să discute despre problemele pe care le are Republica Moldova, ca țară, în relația cu Gazprom.

Andrei Spânu

Noutăţile partenerilor

comentarii: