(video) „Eu nu-i dau voie”: O femeie nu-i permite soțului, suspectat de polițiști că e beat la volan, să facă testul la alcool
Un bărbat din Comrat a refuzat să fie testat alcooscopic, după ce ofițerii l-au prins la volan. O femeie, care ar fi soția acestuia, aflată la bordul mașinii, i-a ținut apărarea acestuia, refuzând să lase ofițerii să se apropie de șofer. Oamenii legii anunță că 10 șoferi în stare de ebrietate, 6 fiind beți criță au fost prinși în ultimele 24 de ore.
Foto: captură video

Cazul în care șoferul a refuzat să fie testat cu Drager-ul, deși se simțea un miros puternic de alcool a avut loc aseară, în jurul orei 18:00, în Comrat. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, șoferul unui Opel s-ar afla in stare de ebrietate la volan și prezintă pericol în trafic.

Polițiștii Direcției de patrulare Sud au stopat, în scurt timp, mașina respectivă. La volan se afla un bărbat de 44 de ani, locuitor al municipiului Comrat. Acesta vizibil se afla în stare de ebrietate, însă a refuzat testarea alcoolscopică.

Oamenii legii încurajează persoanele să coopereze cu noi și să ne anunțe în permanență despre așa cazuri, sporind împreună securitatea în trafic.



Pub