O mașină funerară, care circulă pe străzile dintr-un oraș american, transmite un mesaj pentru nevaccinați

O mașină funerară din orașul Charlotte, SUA, a afișat un slogan neobișnuit, în pas cu vremurile pe care le traversăm și care susțin recomandările autorităților.„Nu vă vaccinați” - este mesajul pe care o companie numită „Wilmore Funeral Home” l-a scris cu litere mari, albe, pe o dubă neagră. Mesajul sugerează în mod evident că afacerile firmei de pompe funebre ar fi în plină expansiune dacă oamenii nu s-ar vaccina anti-Covid-19, pentru că ar exista mai multe decese din cauza virusului, relatează digi24.ro, cu referire la CNN.

Foto: BooneOakley

Numărul de decese în SUA a scăzut brusc după declanșarea programelor de vaccinare, iar în prezent se înregistrează decese aproape exclusiv în rândul persoanelor nevaccinate.

Însă „Wilmore Funeral Home” nu există, de fapt. Atunci când numele este căutat pe internet, acesta direcționează oamenii către un serviciu local de sănătate, care îi informează pe oameni că vaccinarea este cea mai sigură metodă de prevenire a infectării cu coronavirus.

O companie locală de publicitate a gândit această campanie.

Directorul companiei BooneOakley, David Oakley, a declarat pentru CNN: „Publicitatea convențională nu funcționează atât de mult pe cât ne-am dori. Am vrut o abordare dintr-o altă perspectivă, care să șocheze oamenii și care să-i pună pe gânduri”.

„Noi vrem ca oamenii să se vaccineze și cred că dacă mesajul acela șocant convinge chiar și o singură persoană să se vaccineaze, campania noastră este de succes”, a mai spus David Oakley.

Mașina cu mesajul șocant a circulat duminică, 19 septembrie, când în oraș s-a desfășurat o competiție sportivă majoră.


Pub