(video) Cânepă de 2 metri, crescută la Orhei, pusă în vânzare cu 5 milioane de lei: Poliția i-a dat „afacerea” peste cap

Un bărbat a fost reținut, după ce oamenii legii au depistat la domiciliul acestuia din raionul Orhei, o seră pentru cultivarea plantelor de cânepă, dotată cu sistem de irigare. Ca urmare a perchezițiilor, angajații poliției au ridicat aproximativ 60 de plante de cânepă indiană, cu înălțimea de peste 2 metri, pentru care proprietarul urma să primească peste 5.000.000 de lei

Foto:


În timpul perchezițiilor, au fost depistate mai multe pachețele cu marijuană uscată, pachete destinate ambalării drogurilor, obiecte destinate prelucrării plantelor de cânepă, bani care se presupun că ar fi proveniți din realizarea drogurilor, cântare la scara mică, precum și o armă de vânătoare cu cartușe calibru 12 mm, deținută ilegal.



Potrivit informațiilor, drogurile erau comercializate de la 100 până la 150 lei per gram. Astfel, dacă acesta își realiza scopul infracțional, urma să obțină un venit de peste 5 000 000 de lei din vânzarea întregii cantități de droguri.


Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. În cazul în care va fi demonstrată vinovăția, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.


Pub