‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProducătorii autohtoni ne invită la ultimul târg Cămara Fest din septembrie

Producătorii autohtoni ne invită la ultimul târg Cămara Fest din septembrie

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În ultimul weekend al lunii septembrie 80 de producători autohtoni își dau întâlnire pe explanada parcului Alunelul, din strada Calea Ieșilor a sectorului Buiucani.

Evenimentul a devenit o tradiție în acest an, debutând în luna martie cu un târg dedicat femeilor din agricultură. La primul eveniment din 2021, s-a reușit vânzarea a zeci de tone de struguri și mere, fructe uscate, miere de albine și alte delicii autohtone.

Pe parcursul întregii veri, producătorii și-au dat întâlnire cu regularitate, astfel încât începând cu pomușoarele și terminând cu strugurii „Cămara Fest” a fost o platformă de desfacere extrem de utilă pentru micii producători autohtoni.

Evenimentul care i-a avut ca partener media portalul agrobiznes.md împreună cu Federația Națională a Fermierilor și Pretura Sectorului Buiucani a sprijinit peste 200 de producători autohtoni în acest an plin de provocări.

La 25 și 26 septembrie vizitatorii vor putea alege dintr-o gamă largă de produse: mure, goji, zmeură, aronie, mere, struguri, miere de albine, cașcavaluri autohtone, crizanteme în ghiveci și puieți de trandafir.

Participanții ne așteaptă cu drag!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›