‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUn grup de companii autohtone din sectorul agricol participă la o vizită de studiu...

Un grup de companii autohtone din sectorul agricol participă la o vizită de studiu în Austria

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 20-24 septembrie 2021, un grup format din 12 companii din sectorul agricol din Republica Moldova participă la o vizită de studiu în Austria. Companiile sunt producătoare de produse agricole de valoare adăugată (fructe și legume), vinificatori și producători de produse apicole, anunță Camera de Comerț.

Companiile sunt interesate în extinderea pieței de desfacere în sensul exportului produselor agricole, transfer de know-how, schimb de experiență și găsirea soluțiilor la provocările mondiale pe care le întâmpină. Reieșind din obiectivele participanților, delegația va avea un program de afaceri, ce include vizite de grup la companiile din Austria, întrevederi individuale conform intereselor bine definite.

Desfășurarea Programului de cooperare Moldova-Austria, în anul curent, este posibilă datorită Proiectului „Sporirea capacităților de export ale companiilor moldovenești din sectorul agroalimentar de înaltă valoare pentru a accesa noi piețe de desfacere”, implementat cu suportul USAID Agricultură Performantă în Moldova. Obiectivul principal al proiectului este de a susține dezvoltarea unui sector agricol performant în Republica Moldova, prin sporirea cunoștințelor teoretice, capacităților și abilităților practice ale personalului implicat în activități de marketing și export a produselor finite cu valoare adăugată înaltă.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›