(video) Accident ca în filmele de acțiune în raionul Hîncești: O mașină a fost făcută zob și întoarsă cu roțile în sus

Imagini șocante au fost surprinse într-o localitate din raionul Hîncești. O mașină cu roțile în sus și cu capota practic distrusă stătea în mijlocul drumului, iar toți locatarii din preajmă au ieșit din casă să vadă ce s-a întâmplat.

Foto:


Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare de un trecător, în data de 21 septembrie. Autorul filmulețului spune că totul a avut loc în satul Cărpineni.

În imagini se poate observa că mașina este practic distrusă, bucăți din bara de protecție se văd la câțiva metri distanță, iar roțile din față pur și simplu s-au rupt. Mai mult, mașina s-a inversat și a rămas în drum, cu susul în jos. Se pare, totuși că nimeni nu a fost rănit, întrucât nimeni nu a anunțat poliția.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Hîncești, Cristina Vicol, a declarat că nicio persoană nu a telefonat la 112 pentru a sesiza despre caz.

După ce imaginile au fost făcute publice, oamenii legii s-au autosesizat în baza accidentului. Ei urmează să stabilească cum a ajuns automobilul în așa stare în drum și din ce cauză nimeni nu a alertat poliția despre cele întâmplate.


Pub