Nagacevschi despre acuzațiile lui Ceban că „este filat” la indicația guvernării: Nu pun la îndoială. PAS înțelege că el ar putea să fie acel „capac” politic la o anumită etapă
Fostul ministru al Justiției, actualmente consilierul vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrîncea, Fadei Nagacevschi a venit și el cu o reacție la acuzațiile primarului capitalei, care susține că este urmărit și șantajat la indicația actualei guvernări. Potrivit lui, edilul capitalei „prezintă interes”, iar „Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) înțelege că Ion Ceban ar putea să fie acel capac politic la o anumită etapă în cazul în care ia al doilea mandat de primar general”.
Foto: UNIMEDIA

„Eu nu pun la îndoială ceea ce a spus primarul general ținând cont de faptul că sunt sigur că am fost monitorizat foarte intens înafara unor proceduri legale pentru a se colecta informații cu privire la activitatea mea, la modul de viață pentru a înțelege în genere cum mă voi comporta eu în calitate de Ministru al justiției și nu o singură dată am sesizat elemente inclusiv de urmărie a automobilului cu care mă deplasam, deci eu aveam un șofer mai specific care cunoaște un pic de activitate operativă de investigații și el observa lucrurile respective, dar în ceea ce privește Ion Ceban cu siguranță el prezintă interes, cu siguranță Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) înțelege că Ion Ceban ar putea să fie acel capac politic la o anumită etapă în cazul în care dumnealui ia al doilea mandat de primar general.

El are un raiting puternic. Împreună cu Partidul Socialiștilor este un raiting extrem de puternic care blochează majoritatea Partidului Acțiune și Solidaritate mai ales ținând cont de modul în care ei gestionează țara din punct de vedere politic de la începutul guvernării și dacă ei patru ani de zile o să continuie într-o asemenea manieră, păi în următorii patru ani de zile nu cred că ei au toate șansele să mai obțină un mandat și atunci Ion Ceban prezintă un pericol”, a declarat Nagacevschi.

Ion Ceban a declarat, că este urmărit și șantajat, la indicația actualei guvernări. Potrivit edilului, partidul de la conducerea țării s-ar ocupa de denigrarea imaginii sale, iar angajați din structurile de stat pregătesc perchiziții la biroul și domiciliul său, ba chiar și un eventual arest.

Pe de altă parte, Alexandr Stoianoglo a declarat că Procuratura Generală nu a primit, deocamdată, niciun denunț din partea primarului capitalei, Ion Ceban. Stoianoglo a mai precizat că la moment în privința edilului nu a „autorizat nicio investigație”.

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a venit cu o reacție la acuzațiile primarului capitalei, Ion Ceban, care susține că este urmărit și șantajat, la indicația actualei guvernări.


Pub